Våga Färg

Att inreda med färg kan vara svårt och kännas rörigt. Men faktum är att vi mår bra av färg runtomkring oss. Speciellt nu när vi börjar närma oss en mörk årstid. Då är färg viktigare än någonsin.

När jag lägger ut inlägg på instagram så får jag ofta mängder av frågor vart jag köpt vår inredning. Här ska jag försöka uppge de flesta inköpsställen 🙂
Tavlorna är såklart målade av mig. Ni ser längre ner bland mina inlägg vilka tavlor som finns till försäljning.

eller klicka här 

 


 I vårt tv rum har jag en grå bas. Väggarna är målade med grå kalklitir . 

Älskar turkost och har låtit den färgen dominera (förutom grått då).  Är man rädd för att färg ska kännas rörigt så begränsa er till 1-2 kulörer i ett rum. Jag älskar att blanda en massa olika färger men är man ovan så räcker det att byta ut t ex lampskärmar, kuddfodral, gardiner & tavlor i någon färg för att förändra ett rum.

Fina pärllampan är från Trendrum.

 

Vardagsrummet …. rosa & pasteller

Bordet är en stor ekskiva utskuren från vår enorma ek vi hade på tomten. Målningen har jag målat på frihand rakt på väggen.


Den stora runda lampan är från Jotex eller Ellos. Kommer inte ihåg vart 😉 . Den var svart men sprayade den i mässing och köpte en massa grönt och undulater att pynta lampan med. Vardagsrummet domineras av rosa men här blandar jag in andra pastell nyanser. För ett ovant öga så kan det kännas rörigt med all denna färg, men jag älskar det 🙂

Guldiga runda bordet är från Jotex.

 

 

 

Barbordet är stora skivor vår gamla ek. Lampan är från Olsson & Jensen. Väggen är tapetserad i en tapet från RebelWalls.

Köket är rättså färglöst i mina ögon. Därför fick det bli en liten hörna som poppas upp med ett marockanskt kakel i blått och turkost.

Köket är från Ikea. Vår fina spis (köpte köket efter att det skulle passa spisen hahaha..) är ifrån italienska Lofra och säljs hos

MyRangeCooker .

Här är vår lilla färgglada marockanska hörna. Så glad för denna färgklick 🙂 Hörnan är inte riktigt färdig ännu men snart så …

Hyllan säljs b la hos Fröken Fräken ..

Även hallen går i grå nyanser. Golvet är i svart/vitt klinker. Älskar rutigt golv och blir aldrig trött på det !

Tittar ni noga på bilden så ser ni dammet på skänken. Svarta möbler är inte optimalt om man nu inte är superglad för att gå och damma var & varannan dag.

  …..  Mer inredning och rum kommer en annan gång . Ha en fin kväll ! Kram S