Nya taklampa är uppe

inredning

Så!!  Tanken är nu att jag ska börja blogga lite. Jag har en tanke på att min blogg ska ta upp lite roliga saker som inredning, konst, kläder, mat och tips på roliga ställen ni inte får missa. Det blir en blandning av allt, kanske blir det snurrigt men jag är en snurrig person så det kan passa 😉

Till min stora glädje så fick jag äntligen hem den lampa jag länge gått och suktat efter. En taklampa från Trendrum.  Ni förstår säkert hur glad jag blev när den söta lilla Dhl gubben stod utanför min dörr med ett stort paket.  Verkligen super smidigt och lätt att beställa därifrån och jag älskar företag som skickar paketen direkt hem istället för att man måste gå till ett ombud för att hämta.  Snabbt gick det med efter bara några dagar var det framme… Härligt när det går fort för jag är oftast väldigt otålig.

Jag hade ingen riktig plan vart den skulle hänga men när jag packade upp den så blev det självklart att den skulle hänga ovanför soffbordet i vardagsrummet.

Nu ser det ut som att det var jag som satt upp lampan. Njaaa nä, jag justerade den bara. Jag var iväg och handla med mina barn och när jag kom hem så hängde den fint uppe i taket. Finns inget bättre med händiga män som kvickt sätter upp det man shoppar till hemmet. 🙂

Visst är taklampan fantastiskt fin.  Ni hittar den här : TRENDRUM

Taklampan Signum är dessutom på rea med 34% rabatt . Den är vacker på bild men ännu vackrare i verkligheten. Den finns även i en större variant som också är fantastiskt fin. Hade det inte varit för att vi precis köpt en stor taklampa till vårt andra vardagsrum så hade jag definitivt köpt 2 st av dessa taklampor och hängt högst upp i nocken.

Ni som hänger med mig inne på instagram vet att jag letat länge efter snygga barstolar till vår nya barbänk. Vi behövde 6 st så de var bra om de inte kostade skjortan. Det var inte alls lätt, alla fina stolar som jag hittade kostade runt 3500.- / st så det fanns inte på kartan att det skulle kunna bli i den prisklassen. Men nu har jag äntligen hittat barstolar för dryga 1000-lappen styck. Spännande och se om de passar. Även dem hittade jag hos trendrum.

Min senaste målning ser ni här på bilderna. Den tavlan och några tavlor till kommer ni att kunna ses nästa vecka på konstutställningen i Göteborg!! Kul om vi ses där. Mer info om konstutställningen hittar du här: Missliving

Hoppas att ni får en fortsatt fin kväll !! Må väl / Kram S

(i samarbete med Trendrum)